Výlet v Jasenovej

01.02.2012 16:35

 

 

Pekný deň na úvod, tiež sme sa osobne presvedčili, že mnohí čo tu píšu majú pravdu. Dielo ktoré ste vybudoval sám je zatiaľ jediné svojho druhu na Slovensku. Prejde isto ešte dosť rokov kým vás bude niekto nasledovať.V skanzene je toľko neskutočne krásnych vecí čo obdivovať. Priznáme sa,že sme nevideli také krásne kúsky, všetko zreštaurované je to až neuveriteľné, čo všetko to stálo financií, námahy a driny.

Upútala nás aj pekná murovaná pec,bahríková pec ale aj záhradný krb. Sme radi, že takýto človek žije na Orave, čo si váži prácu ľudí v staroveku, čo všetko dokázali spraviť.Stále sa o všetko staráte a vždy dokupujete do svojho skanzenu ďalšie historické veci. Aspoň mladá generácia nezabudne na staré časy ako sa voľakedy žilo.Máte jednu obrovskú vlasnosť, že ste šikovný a dokážete si na všetko zarobiť sám, k tomu opraviť a zreštaurovať.Vidno ako milujete starožitnosti.Páčili sa nám aj články o vašom ockovi čo tu máte.Pekne vystihli jeho skromnosť, pretože v dnešnej dobe mnoho ľudí už ani nepoznajú čo to je.

Veľmi pekne vám Mišekovci ďakujeme za všetko a pani manželke prajeme skoré uzdravenie, veľa zdravia šťastia a úspechy vo vašej práci.Ak nám zdravie dovolí isto Vás prídeme ešte pozrieť , aj vašu mamičku do Oravskej Poruby, taktiež aj na hrob jej manžela ondreja.ktorý nech odpočíva v pokoji vo svojej rodnej dedinke aj s jeho otcom jánom.

                                                                                                S pozdravom dôchodcovia 

—————

Späť