Náš veľký obdiv a poďakovanie Mišekovcom.

10.02.2013 00:00

 

 

Na vašej internetovej stránke je Váš rodinný skanzen ako maľovaný. Neverili by sme keby sme vás nenávštívili.Veľmi  milo ste nás privítali, ale aj prekvapili.Tolˇko prekrásnych vecí čo tam máte, sme ešte v žiadnom skanzene nevideli. Všetko je pekne počistené a reštaurované.

Obdivujeme čo ste v dnešnej ťažkej dobe dokázali všetko spraviť. Dávate dopráce   vašu energiu, srdce, lásku a cit a ešte k tomu si to aj sám financujete. Ľudia si takto pospomýnajú na historiu našich predkov.

Mirko táto práca vás musí veľmi baviť. Potešíte sa aj z malej varešky.Vážite si prácu ľudí v stredoveku, ako si dokázali všetko vyrobiť prakticky na kolene. V tej dobe neboli hoblovačky, frézy a ani dešná technika.Ľudia boli velľmi vynaliezaví,šikovní a pracovití- Mirko aj vy ste dokázal  všetko zdokumentovať, postaviť, zreštaurovať a prekrili starožitnosťami. Staráte sa o to a stále dopĺnate do svojho skanzenu historické veci.

O svoj rodinný skanzen sa staráte, aby dielo a pamiatka zostala zachovaná aj pre ďalšie generácie ľudí na Orave a v obci Jasenová.Toto si vysoko vážime a oceňujeme.Prajeme hodne zdravia a veľa úspechov vo vašej svedomitej práci.

                                                                                                                     Kubašovci zo Žiliny 

—————

Späť